SEMINAR AYAM PASU

KURSUS/SEMINAR BISNES AYAM BAKAR PASU 2020.


Konsep bisnes Ayam Bakar Pasu yang akan dijalankan adalah secara berjemaah dimana, Peniaga akan mengunakan resepi dan teknik serta alat pembakar ayam yang sama.Peniaga juga akan dibekalkan dengan tshirt khas dan bahan pengiklanan yang sama untuk setiap kawasan/Daerah.


Kursus/Seminar penyediaan ayam bakar pasu akan diadakan pada setiap hari ahad dari pukul 10.00am - 6.00pm.Penyertaan adalah terhad kepada 5 orang peserta pada setiap minggu.


PAKEJ KURSUS :RM1000.00
Apa yang anda akan perolehi dalam pakej kursus Bisnes Ayam Bakar Pasu ini...
  • Ilmu perniagaan Ayam Bakar Pasu
  • Ilmu pengiraan Kos,Untung & Rugi
  • Rahsia resepi Sos pedas Ayam Bakar Pasu
  • Rahsia resepi penyediaan Sos black pepper
  • 5 Buah Pasu pembakar Ayam (custom made)
  • 2 Unit Banner/Banting untuk promosi
  • 2 Helai Tshirt Rasmi Ayam Bakar Pasu
  • 3 Kilo Sos perapan Ayam Bakar Pasu

SYARAT PENYERTAAN :
  • Peserta akan dipilih mengikut lokasi.Pihak penganjur tidak akan menerima Penyertaan untuk peserta yang dari kawasan/Daerah/Bandar yang sama.Ini bertujuan bagi mengelak kan berlakunya pertindihan pengusaha dan demi menjaga kepentingan peniaga.
  • 5 Buah pasu pembakar ayam yang dibekalkan adalah untuk set permulaan sahaja.Sekiranya tidak mencukupi, ianya boleh ditambah mengikut keperluan masing-masing.
  • Resepi Sos pedas dan Sos black pepper diberikan secara percuma.Peniaga perlu membuat sendiri mengikut keperluan masing-masing.
  • Sos perapan ayam bakar boleh dibeli daripada penganjur kursus dengan harga ahli.Harga ahli untuk sos perapan adalah Rm15/Kg dan boleh digunakan untuk perapan 15 ekor ayam.
  • Stok bahan mentah seperti ayam segar atau ayam beku perlu dibeli dan diuruskan sendiri oleh peniaga tersebut.

UNTUK KETERANGAN :
CALL/WSAP : 019-305 0036

whatsapp ke wasap.my/+60193050036


No comments:

Post a Comment